Minicamping

Groepsaccommodatie
------OP DE MINICAMPING ZIJN OOK PLAATSEN MET PRIVÉ SANITAIR EN EIGEN BERGING, UNIEK IN NEDERLAND-----------CHECK VOOR DE GROEPSACCOMMODATIE OP DE WEBSITE WAT ER NOG VRIJ IS IN 2024 !!! >> VOOR HET JAAR 2025 KUNT U NU OOK BOEKEN -------

 

Wij reserveren niet aan bezoekers van het Dominator festival 19 tm 21 juli

Welkom bij W 'tjewel!!!!

Groepsaccommodatie

Als u op zoek bent naar een groepsverblijf of kampeerboerderij voor een grote groep (tot 120 personen), bent u bij W'tjewel op het juiste adres! We hebben een eigen sportveld en speeltuin en ook een dierenweide. Verder staan er picknicktafels, tafeltennistafels en een tafelvoetbalspel. Tevens is er de mogelijkheid om te darten.

Minicamping

Ook hebben we een minicamping voorzien van een afwasruimte buiten alsmede een overdekte afwasruimte, een wasruimte, een chemisch toiletvoorziening (ook speciaal voor campers), fietsenstalling  en een overdekte ontspanningsruimte. Bezoekers van de camping kunnen ook gebruik maken van de speeltuin. Er is een dierenweide met alpaca's en kippen.

Privé sanitair

Naast onze standaardplaatsen, hebben we sinds seizoen 2015 ook vier plaatsen met privé sanitair beschikbaar. Dit maakt kamperen bij W'tjewel extra comfortabel.

Omgeving

Onze accommodatie en camping zijn landelijk gelegen tussen Eersel en Bergeijk.
Vanaf uw kampeerplaats kijkt u uit over de akkers en ziet u al de bossen waarin het heerlijk wandelen is.
In de Brabantse Kempen is het mooi om te fietsen over de talrijke fietspaden. Maar ook het dorp Eersel met zijn nostalgische centrum met talrijke cafe's, restaurants en terrasjes is een bezoek waard. Net als het naastgelegen dorp Bergeijk, bekend vanwege de Rietveld architectuur.

Hopelijk mogen we u binnenkort als gast verwelkomen.

René en Monique
Wtjewel is ZO